Geregistreerde vertalers van het Italiaans naar het Spaans benoemd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en Samenwerking van Spanje. Geregistreerde vertalers van het Spaans naar het Italiaans in Spanje en Italië. Geregistreerde vertaling. Dienst voor beëdigde vertalingen van het Italiaans naar het Spaans in heel Spanje: Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Zaragoza, Málaga, Murcia, Palma de Mallorca, Las Palmas de Gran Canaria, Bilbao, Alicante, Córdoba, Valladolid, Vigo, Gijón, Hospitalet de Llobregat, A Coruña, Vitoria, Granada, Elche, Oviedo, Badalona, Cartagena, Tarrassa, Jerez de la Frontera, Sabadell, Santa Cruz de Tenerife, Móstoles, Alcalá de Henares, Fuenlabrada, Pamplona, Almería, Leganés, San Sebastián, Castellón de la Plana, Burgos, Santander, Albacete, Getafe, Alcorcón, Logroño, San Cristóbal de la Laguna, Badajoz, Salamanca, Huelva, Marbella, Lérida, Tarragona, León, Dos Hermanas, Torrejón de Ardoz, Parla, Mataró, Cádiz, Sta. Coloma de Gramanet, Algeciras, Jaén, Alcobendas, Ourense, Reus, Torrevieja.
Mengsel van additieven en hulpstoffen, voor charcuteriegebruik, voor de vervaardiging van vleeswaren die zijn gefermenteerd, hetzij gedroogd (zelfs met een rijpingsperiode van minder dan 30 dagen) of verhit behandeld. Te gebruiken als aanvulling in recepten die zout en specerijen toevoegen. In andere gevallen moet worden gecontroleerd of de som van de additieven de wettelijk toegestane maximumhoeveelheden voor de geproduceerde worst niet overschrijdt. Formaat: doos 6kg
Mengsel van additieven, kruiden en specerijen voor de vervaardiging van het niet door warmte behandelde vleesproduct genaamd "Salchichón" of "Chorizo blanco" van kwaliteit "Extra", vervaardigd met langzame rijpingstechnieken (temperatuur van 6 tot 12ºC en een initiële RV van 78 tot 86%). Formaat: zak van 4 kg
Mengsel van additieven, kruiden en specerijen, voor charcuteriegebruik, voor de bereiding van het thermisch behandelde vleesproduct genaamd "Morcilla". Formaat: 5 kg zak